Cieniutkie plastry surowej wołowiny w otoczeniu liści rukoli, płatków parmezanu z dodatkiem grzanki
„Uczta dla smakoszy” – cieniutkie plastry marynowanej piersi kaczej z dodatkiem aromatycznej oliwy truflowej, kaparów, oliwek
- świeży pomidor, czosnek, bazylia (klasyka) - pasta z czarnych oliwek - tapenade - rukola, prosciutto crudo, płatki parmezanu
Na żeliwnej patelence podajemy pachnące krewetki z dodatkiem płatków czosnku, papryczki peperoncino i bruschetty – od wielu lat faworyt La Strady
Liście sałat, marynowane rzodkiewki, czerwona cebula, marynowane plastry buraka - połączone z grillowanym plastrem koziego sera. Sos winegret wieńczy pyszną sałatkę
Na liściach soczystych sałat ułożyliśmy świeży delikatny ser burrata, plastry prosciutto crudo, akcent pomidorków cherry
Focaccia z cienkiego ciasta z solą morską i rozmarynem