Cieniutkie plastry surowej wołowiny w otoczeniu liści rukoli, płatków Grana Padano DOP z dodatkiem grzanki
„Uczta dla smakoszy” – cieniutkie plastry marynowanej piersi kaczej z dodatkiem aromatycznej oliwy truflowej, kaparów, oliwek i grzanki
- suszone pomidory, kapary, czosnek rukola - pasta z czarnych oliwek - Prosciutto Crudo DOP, grillowana brzoskwinia, mascarpone
Na żeliwnej patelence podajemy pachnące krewetki z dodatkiem cukinii, pomidorków cherry, płatków czosnku, papryczki peperoncino i grzanki – od wielu lat faworyt La Strady
Liście sałat, piórka czerwonej cebuli, cząstki marynowanej gruszki, połączone z grillowanym kozim serem. Sos winegret z cytryną
Na liściach soczystej sałaty rzymskiej ułożyliśmy cząstki kurczęcia, rumiane grzanki – wszystko skropione pysznym sosem Cezar z płatkami Grana Padano DOP
Wyśmienita sałatka z krewetkami i grillowanymi cząstkami brzoskwini podana w towarzystwie sałat, liści szpinaku i pomidorków cherry – sos miodowo-musztardowy
Mix sałat z sosem winegret
Przekąski do wina – oliwki & duże kapary & ostre papryczki jalapeno
Focaccia z prosciutto crudo, rukolą, płatki Grana Padano D.O.P