Wstęgi różowego makaronu podajemy z cukinią i krewetkami. Sos śmietanowy z nutą papryczki peperoncino - faworyt La Strady
Zielone pappardelle połączyliśmy ze świeżą burratą, rukolą i czerwienią pomidorów cherry – szczypta oregano i powiew świeżości zapewniony
Czerwony makaron pappardelle w sosie Alfredo (na bazie masła i parmezanu) łączymy z plastrami prosciutto crudo, posypujemy liśćmi rukoli, prażonymi ziarnami słonecznika i płatkami parmezanu
Pappardelle polączone z cząstkami kurczęcia, suszonymi pomidorami, rukolą, na koniec pesto bazyliowe i płatki parmezanu
Makaron tagliatelle z krewetkami z dodatkiem kalabryjskiej pikantnej kiełbaski ‘nduja
Makaron tagliatelle ugniatany ze szpinakiem podany z różnorodnością owoców morza i pomidorkami cherry
Ravioli wypełnione delikatnym mięsem króliczym - podane z czerwoną cebulą w sosie śmietanowym z nutą tymianku - wspaniały smak i aromat!
Dla smakoszy Szefowa Kuchni poleca specjalność La Strady: dostojna dorada wypełnia wnętrze ravioli otulone sosem krewetkowym – wyśmienite, delikatne!
Domowe ravioli faszerowane liśćmi szpinaku i ricottą, podajemy z sosem gorgonzola - obsypane rukolą i płatkami parmezanu
Spaghetti podane ze świeżymi małżami, pomidorem, płatkami czosnku oprószone natką pietruszki – sos maślano winny
Świeże małże, wino, masło, papryczka peperoncino, natka pietruszki, płatki czosnku, bruschetty
Świeże małże, pomidory, płatki czosnku, natka pietruszki, bruschetty