Zielone wstęgi makaronu pappardelle łączymy z cząstkami kurczęcia, suszonymi pomidorami, serem gorgonzola, liśćmi szpinaku i orzechami
Wstęgi domowego makaronu pappardelle łączymy z pachnącymi grzybami o nucie truflowej - całość dopełniają płatki Grana Padano D.O.P
Wstęgi makaronu podajemy z cukinią i krewetkami. Sos śmietanowy z nutą papryczki peperoncino – faworyt La Strady
Klasyka włoskiej kuchni
Makaron lekki w smaku i wyglądzie – sos pomidorowy, liście bazylii, tarty Grana Padano D.O.P
Zielone Tagliatelle ugniatane ze szpinakiem podane z różnorodnością owoców morza i pomidorkami cherry – faworyt La Strady
Spaghetti podane ze świeżymi małżami, pomidorem, płatkami czosnku oprószone natką pietruszki – sos maślano winny
Domowe pappardelle połączone z salami Spianata, guanciale – świeża mozzarella plus płatki Grana Padano D.O.P wieńczą danie
Czerwone Ravioli wypełnione delikatnym mięsem króliczym - podane z cebulą w sosie śmietanowym z nutą tymianku - wspaniały smak i aromat!
Ravioli nadziewane szpinakiem i serkiem ricotta podajemy z sosem gorgonzola i liśćmi soczystej rukoli
Szef Kuchni poleca: czarne ravioli barwione Nero di Sepia - wypełnione mięsem kalabryjskiej kiełbaski ‘Nduja i serem ricotta - sos z orzechami włoskimi dopełnia całości wyśmienitego dania
Świeże małże, wino, masło, papryczka peperoncino, natka pietruszki, płatki czosnku, bruschetta
Świeże małże, płatki czosnku, natka pietruszki, sos pomidorowy, bruschetta