Wstęgi domowego makaronu pappardelle łączymy z pachnącymi grzybami o nucie truflowej - całość dopełniają płatki Grana Padano DOP
Zielone pappardelle połączyliśmy ze świeżą mozzarellą, liśćmi rukoli i czerwienią pomidorków cherry - szczypta oregano i powiew świeżości zapewniony
Wstęgi makaronu podajemy z cukinią i krewetkami. Sos śmietanowy z nutą papryczki peperoncino – faworyt La Strady
Klasyka włoskiej kuchni
Makaron lekki w smaku i wyglądzie – sos pomidorowy, liście bazylii, tarty Grana Padano DOP
Ravioli nadziewane dynią i serkiem ricotta podajemy z sosem maślano-szałwiowym
Ravioli nadziewane szpinakiem i serkiem ricotta podajemy z sosem gorgonzola i liśćmi soczystej rukoli
Wstęgi makaronu pappardelle łączymy z cząstkami indyka, borowikami, czerwoną cebulką, rukolą, Grana Padano DOP – sos śmietanowy
Wstęgi makaronu podajemy z czterema włoskimi serami z nutą śmietanki i cząstkami gruszki
Czerwone Ravioli wypełnione delikatnym mięsem króliczym - podane z cebulą w sosie śmietanowym z nutą tymianku - wspaniały smak i aromat!
Szef Kuchni poleca: ravioli faszerowane krewetkami i ricottą o estragonowej nucie – sos maślany dopełnia całości wyśmienitego dania
Świeże małże, wino, masło, papryczka peperoncino, natka pietruszki, płatki czosnku, grzanka
Świeże małże, płatki czosnku, natka pietruszki, sos pomidorowy, grzanka